Wat zijn Jumboblokken?

Wat zijn Jumboblokken?

Jumboblokken zie je tegenwoordig veel in het straatbeeld verschijnen. Het zijn erg grote betonnen blokken die bovenop rondgeslepen zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld vinden langs de weg, op bedrijventerreinen of bij winkelcentra. Beton is een erg duurzaam en sterk materiaal, en dus ideaal voor jumboblokken. Het gaat lang mee zonder dat je er veel onderhoud aan hebt. Ook is beton een voordelig materiaal waardoor je voor niet veel geld de jumboblokken kan aanschaffen. Jumboblokken.nl heeft een ruime voorraad aan jumboblokken in verschillende kleuren.

Jumboblokken gebruiken

Je kunt Jumboblokken in verschillende situaties gebruiken. Ze worden tegenwoordig erg veel gebruikt ter voorkoming van ramkraken. Door de jumboblokken voor de winkelpanden te plaatsen is het voor een auto niet mogelijk om hierdoor heen te rijden. Een jumboblok is namelijk zo groot dat je met de auto daar met geen mogelijkheid overheen kan rijden. Als je deze als een keten voor je winkelpand plaatst, zorgt dit zeker voor een goede beveiliging. Ook worden jumboblokken gebruikt om aan te duiden waar wel en niet geparkeerd mag worden of om een afscheiding te maken tussen bijvoorbeeld de parkeerplaats en het laden en lossen van vrachtwagens. Verder zie je de jumboblokken veel terug in het verkeer. Bij scherpe bochten worden ze vaak geplaatst om zo het verkeer te waarschuwen en rustiger te laten rijden. Tussen een autoweg en fietspad worden ze ook vaak voor de veiligheid geplaatst.

Bestellen bij Jumboblokken.nl

Jumboblokken.nl is de specialist in jumboblokken en hebben ruim 1000 jumboblokken op voorraad. Zo kunnen ze snel de jumboblokken bij jou leveren. Via de website kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Binnen 24 uur krijg je een reactie terug en weet jij dus snel wat de kosten zijn. Ook voor advies over de verschillende kleuren en maten kun je natuurlijk terecht op de website. Ze denken graag met je mee over de eventuele opties zodat jij zeker weet dat je de juiste jumboblokken hebt voor jouw project.

Reageren is niet mogelijk.