Online betonpoeren kopen

Online betonpoeren kopen

Het kopen van betonpoeren online is gemakkelijk en snel. Je kunt bijvoorbeeld via de website van Betongoed verschillende soorten en maten betonpoeren vinden en die kun je al binnen één werkdag in huis hebben. Beton kan natuurlijk erg zwaar zijn, en het dus erg handig dat ze gewoon aan je deur geleverd kunnen worden.

Betonpoeren gebruiken

Betonpoeren worden gebruikt voor de fundering van bijvoorbeeld bouwwerken in de tuin. Dit kan zijn pergola’s, schuttingen, schuren, buitenmeubilair, overkappingen, buitenspeeltoestellen en veranda’s. Door een betonpoer onder deze bouwwerken te plaatsen zorg je ervoor dat je bouwwerk niet omwaait of verzakt bij een stevige wind. Ook kunnen betonpoeren ervoor zorgen dat je houten bouwwerk langer meegaat omdat zo het hout niet direct op de vaak vochtige ondergrond rust. De betonpoer steekt namelijk altijd een stukje boven de grond uit. Hierdoor voorkom je houtaantasting.

Online betonpoeren kopen bij Betongoed

Betongoed heeft online een ruime hoeveelheid betonpoeren te koop. Zo hebben ze bijvoorbeeld betonpoeren in antraciet en grijs. Ook kun je betonpoeren vinden met bijvoorbeeld een schroefhuls of draadeind. Hiermee kun je de staanders makkelijker aan de betonpoeren bevestigen. Bij Betongoed kun je twee soorten betonpoeren vinden, namelijk de rechte en de trapezevormige betonpoer. De rechte betonpoer is ideaal voor schuttingen omdat je deze strak naast elkaar kunt plaatsen. De trapezevormige betonpoer is juist weer handiger voor wat zwaardere bouwwerken. Dit komt omdat de trapezeachtige vorm meer druk van het bouwwerk kan verspreiden.

Betonpoeren plaatsen

Het plaatsen van betonpoeren kun je eenvoudig zelf doen. Je graaft eerst een gat waar de betonpoer goed inpast. Zorg dat de betonpoer nog een stukje boven de grond uitsteekt. Hou er ook rekening mee als je eventueel een funderingstegel gebruikt dat het gat iets dieper moet. Als alles recht staat en onder de juiste hoek dan kun je snelcement of beton in het gat gieten. Als je meerdere betonpoeren plaatst is het verstandig om eerst alle gaten te graven en de betonpoeren erin te zetten voordat je het beton erin giet. Als alles droog is dan kun je met bijvoorbeeld een verbindingsplaatje de palen op de betonpoeren bevestigen. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van Betongoed.

Reageren is niet mogelijk.