Een gietvloer in jouw keuken. Hoe gaat dat in zijn werk? Lees het hier!

Een gietvloer in jouw keuken. Hoe gaat dat in zijn werk? Lees het hier!

Gietvloeren zijn gemaakt van het duurzame materiaal polyurethaan. Hierdoor kan je voor langere tijd genieten van jouw gietvloer. Ook het onderhoud van een gietvloer is eenvoudig. De vloer is comfortabel, flexibel en voelt bovendien heerlijk warm aan. Al deze aspecten maken een gietvloer keuken uiterst aantrekkelijk.

Ontwerp van de gietvloer

De eigenschappen van een gietvloer zijn zeer goed te noemen. De vloeren zijn geheel naadloos, makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Als je gebruik maakt van een stofzuiger en een dweil is dat al voldoende. De vloer neemt de omgevingstemperatuur snel aan en zorgt al snel voor een aangename temperatuur. Dit maakt dat de vloer ook voor bijvoorbeeld kinderen ideaal is. Kinderen kunnen zorgeloos genieten van de warme vloer op bijvoorbeeld blote voeten. Vloerverwarming? Geen probleem voor een vloer gemaakt van polyurethaan. De vloeren hebben daarnaast de eigenschap contactgeluiden op een zeer effectieve manier te absorberen. De vloer kan ook buiten gebruikt worden aangezien deze bestand is tegen UV stralen. De polyurethaan vloer is hierdoor een hele veelzijdige vloer te noemen.

Duurzaamheid van de gietvloer

Polyurethaan heeft de eigenschap zachter en soepeler te zijn. Een epoxy vloer bijvoorbeeld is gemaakt van hard materiaal en is hierdoor gevoeliger voor scheuren. hierdoor is een stabiele ondergrond vereist voor een epoxy vloer. Polyurethaan kan zelfs over een andere vloer worden aangebracht. op deze manier bespaar je jezelf de moeite om de oude vloer volledig te verwijderen. Voor de vloeren wordt gebruik gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bovendien beschikken gietvloeren over een speciale lak. Deze lak zorgt ervoor dat jouw vloer gevrijwaard is van slijtage en krassen. Je kan zeker zijn van jarenlang plezier met deze vloer.

Werkwijze vloer aanleggen

Het plaatsen van de vloer duurt over het algemeen vier tot vijf dagen. De vloer moet in meerdere lagen worden aangebracht. Dit proces garandeert de lange levensduur. Na iedere laag moet de voorgaande laag volledig droog zijn. In zijn totaliteit wordt gebruik gemaakt van vier tot vijf lagen.

Gietvloeren keuken

Al deze facetten zorgen ervoor dat de vloer uitermate geschikt is voor de keuken. De keuken is een plek waar je graag behaaglijk wilt koken, eten of een goed gesprek wilt voeren. Doordat de temperatuur goed vastgehouden wordt kan dit zeer goed. Een gietvloeren keuken is op deze manier behaaglijk, warm en niet te vergeten duurzaam. Doordat de vloer goed schoon te houden is, is de vloer tevens hygiƫnisch. Vooral in een keuken is hygiƫne van groot belang. De vloer is in iedere kleur verkrijgbaar en voor iedere keuken en iedere smaak is er een mooie vloer te vinden.

Reageren is niet mogelijk.