De woning strak maken door een stukadoor in te huren

De woning strak maken door een stukadoor in te huren

Met stucwerk kunnen muren helemaal strak, nieuw en naadloos worden gemaakt. Een stukadoor uit Breda inhuren is een goede keuze als je jouw woning weer strak en nieuw wilt maken.
Een stukadoor kan een wand voorzien van onder andere pleisterwerk, gips of betoncire. Mooie wanden in diverse kleurtinten zijn mogelijk. Ook en plafonds kunnen opnieuw egaal worden gemaakt met stucwerk. Denk aan renovatie van oudere plafonds.

Na verloop van tijd kunnen muren en plafonds scheuren vertonen door de jaren heen. Door deze opnieuw te laten stucen zien deze er uit als nieuw. Ook oud beton en pleisterwerk kunnen door een stukadoor weer opnieuw egaal worden gemaakt.

Interieur boost met mooi stucwerk
Een stukadoor in Breda kan een betoncire wand met nissen voor decoratie op vakkundige wijze toepassen. Zelf netjes met betoncire omgaan vraagt benodigde kennis. Een stukadoor weet dit op professionele wijze aan te brengen. Betoncire geeft een robuuste look aan het interieur en kan zelfs over vlakke tegels worden aangebracht.

Het is een soort cement mengsel en dient als moderne variant op beton. In de moderne woning en in gebouwen wordt betoncire veel gebruikt. Het is zeer passend bij een modern industrieel interieur of minimalistisch interieur. Betoncire is zeer egaal en hygiënisch. Het kan makkelijk met een doekje worden afgenomen. Ook voor badkamers is betoncire geschikt vanwege de waterdichtheid en hygiëne. Tussen naden van badkamer tegels kunnen schimmels ontstaan. Door de badkamer te laten stucen met betoncire is dit probleem opgelost.

Plafonds en onder plafonds
Plafonds bestaan meestal uit beton, pleisterwerk en gips. Een stukadoor kan zowel bestaande plafonds renoveren met nieuw stucwerk als complete onder plafonds maken met plaats voor inbouwspotjes randen en nissen van stucwerk. De strakke afwerking en lichte kleuren zorgen ervoor dat ruimte in de woning wordt gecreëerd. Ook een haard kan worden ingebouwd een wand of schouw gemaakt van pleisterwerk of betoncire bijvoorbeeld.

Muren die naden en gaten vertonen zoals oude boorgaten en gaten in plafonds kunnen met metselwerk worden gedicht door een stukadoor. Daaroverheen kan weer een laag grondverf en verf worden aangebracht. Stucen is ook het egaal maken van bestaande oppervlakten zodat deze oppervlakten klaar zijn voor een nieuwe laag verf of een nieuwe laag behang. Tijdens renovaties of verbouwingen kunnen wanden beschadigen. Dit kan met stucwerk weer worden hersteld.

Verf spuiten
Sommige stukadoors in Breda maken de wand helemaal af. Dit houd in dat ze stucwerk aanbrengen met daaroverheen spuitverf in de gewenste kleur. Met een speciale spuitmachine wordt verf gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. Dit gebeurt snel en vakkundig in tegenstelling tot verven met verfrollers wat uren duurt en minder egaal is. Zo is de wand of plafond helemaal vlekkeloos en strak.

Bron: www.123verbouwen.nl

Reageren is niet mogelijk.