Buitenmuur herstellen in perfecte staat

Buitenmuur herstellen in perfecte staat

Je kent het vast wel, het schilderij wat je vorig jaar nog zo mooi vond is nu totaal niet meer wat je leuk vind. Na overleg besloten om de schilderij weg te halen. Het resultaat? Ter grootte van het schilderij een andere kleur bakstenen ten opzichte van de rest met als kers op de taart een boorgat van het schilderij. Dit is natuurlijk geen gezicht en doet het aanzicht en de waarde van het huis ook niet ten goede. Gelukkig kun je de buitenmuur weer in ere herstellen alsof het net nieuw is. Graag weten hoe? Lees dan gauw verder in deze blog waarin we vertellen hoe je de buitenmuur weer in de perfecte staat kunt herstellen.

Gevelreiniging

Vergeet de hoge druk spuit en smerige kleding en maak je gevel schoon met chemische reinigings-producten van Prochemko. Mos en groene alg is verleden tijd. De gevelreiniging dat met een doekje gemakkelijk weg kan worden gehaald. Daarbij is , door de samenstelling, de groene alg grondig verwijderd. Bij water is alleen het grote grof weggehaald en is het binnen een mum van tijd de alg weer terug. Algen gedijen namelijk bij water als één van de benodigdheden om hard te groeien.

Chemische reinigingsproducten kun je gemakkelijk bestellen bij Wallproducts.nl. Naast de reinigingsproducten hebben ze een veel groter aanbod om een mooie buitenmuur te realiseren.

Impregneren

Naast het reinigen van de muur is er ook de mogelijkheid om je buitenmuur te impregneren. Impregneren wil zeggen dat je de buitenmuur bestand maakt tegen allerlei weertypen door een beschermlaagje. Je maakt de buitenmuur namelijk waterafstotend en voorkomt dus dat de groene alg op korte termijn terugkomt. Geniet dus zo lang mogelijk van je mooie buitenmuur en impregneer de gevel ook. Benieuwd hoe het precies werkt? Kijk wederom even op Wallproducts.nl om meer informatie te winnen.

Steenreparatiemortel

De gevel helemaal spik en span? Vergeet niet om de boorgaten van eerder gehangen schilderijen of andere constructies die niet meer worden gebruikt te dichten. Bij Wallproducts.nl kun je namelijk steenpasta, ook wel steenreparatiemortel genoemd, in acht basiskleuren aanschaffen. Door de mogelijkheid om te mengen heb je altijd de geschikte kleur om je buitengevel als één geheel te maken.

Reageren is niet mogelijk.