Betonreperatie laten doen? Let op deze dingen

Betonreperatie laten doen? Let op deze dingen

Beton kan op meerdere plekken in huis worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een plafond van beton in de badkamer, of een muur van beton in de woonkamer. Dit beton moet echter ook worden onderhouden. Anders kan het beton gaan afbrokkelen en vervelende situaties veroorzaken. Neem dan ook contact op met een betonreparatie specialist. Er kan dan worden gekeken naar verschillende opties zoals een spuitbeton oplossing. Betonschade is het gevolg van betonrot. Betonrot ontstaat weer doordat er vocht door het beton kan dringen. Het staal begint te roesten waardoor het uitzet en het beton knapt. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties. 

Spuitbeton

Aarzel dan ook niet om een betonreparatie specialist in te schakelen indien jij hier ook last van hebt. Als je last hebt van betonrot of wanneer de benodigde dekking van het beton vergroot moet worden, is de spuitbeton oplossing iets voor jou. Spuitbeton is aan te brengen op elke ondergrond en in bijna elke vorm. Door meerdere lagen over elkaar te spuiten worden grotere dikten verkregen. 

Oorzaken betonschade

Er zijn verschillende redenen dat je beton schade heeft opgelopen. Allereerst kan dit komen door de weersomstandigheden. Denk hierbij aan veel water of juist ontzettend veel warmte. Maar ook gewoon de veroudering van het beton kan bijdragen aan problemen. Daarnaast spelen ook fysieke oorzaken een rol zoals een explosie, brand of aardbeving. Tot slot kunnen chemische stoffen ervoor zorgen dat er problemen ontstaan. Dit kan ook zitten in het schoonmaakmiddel wat je gebruikt om het beton mee schoon te maken. Het is dus lastig om schade te voorkomen aangezien een hoop factoren buiten jouw macht zijn. Mocht een spuitbeton oplossing wel zien zitten, neem dan contact op met een betonreparatie specialist. Die kan jou verder helpen en kijken naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Iedere situatie is immers anders en vergt een andere oplossing.

Reageren is niet mogelijk.